Ράγισε καρδιές το μήνυμα του Γκόρντον για το νεκρό πατέρα του

Η ανάρτηση του Τζαμόν Γκόρντον για τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ είναι από τις πλέον ανατριχιαστικές, γεμάτες συναίσθημα και δάκρυα.

Σαν σήμερα ο πατέρας του Τζαμόν Γκόρντον θα είχε γενέθλια. Έχασε όμως τη ζωή του προτού αυτός γεννηθεί. Ο Αμερικάνος γκαρντ, με θητεία στην Ελλάδα (Μαρούσι, Ολυμπιακός), έγραψε γι' αυτό στο twitter και η ανάρτησή του είναι από τις πιο συγκινητικές που έχεις διαβάσει ποτέ.

"Ήμουν 3 μηνών στην κοιλιά της μητέρας μου, όταν ο πατέρας μου σκοτώθηκε, 7 όταν η γιαγιά μού είπε ότι ήταν νεκτός και 15 όταν κάποιος μού είπε να μην με αποτρέψει το γεγονός πως δεν έχω πατέρα από το να ξεφύγει από το γκέτο. Χρόνια Πολλά Τζέιμς Γκόρντον. Σ' αγαπώ και μου λείπεις καθημερινά", έγραψε ο 32χρονος άσος.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.