Η PHOTO του Λουκάκου σε ηλικία 13 ετών προκαλεί... τρόμο!

Μια φωτογραφία του νέου παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρομελού Λουκάκου σε ηλικία 13 ετών δίπλα σε έναν συνομήλικό του κάνει το γύρο του διαδικτύου. Δείτε την και θα καταλάβετε το γιατί.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομελού Λουκάκου και όλα τα αθλητικά ΜΜΕ της Αγγλίας ασχολούνται μαζί του, ψάχοντας το... παρελθόν του.

Μια φωτογραφία του σε ηλικία 13 ετών κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Κι αυτό γιατί ο Λουκάκου δεν είχε καμία σχέση με τους συνομήλικούς του που έπαιζε τότε ποδόσφαιρο.

Ο θηριώδης 24χρονος φορ που τώρα έχει ύψος 1.91μ. και βάρος περίπου 94 κιλά, αναπτύχθηκε... γρήγορα και σίγουρα κανένα παιδάκι αυτής της ηλικίας δεν θα ήθελε να τον αντιμετωπίσει.

Δείτε τον και σε ηλικία 10 ετών πώς ξεχωρίζει...

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...