Ο....επίμονος Δημήτρης Γούτας

Ο Δημήτρης Γούτας δεν κλήθηκε από τον Αντώνη Νικοπολίδη στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων και ως εκ τούτου θα μπορούσε να περάσει ένα πολύ ωραίο ΣΚ στην Ελλάδα.

Να πάει στο σπίτι του, να διασκεδάσει, να δει τους φίλους του, να, να, να. Αντιθέτως, ο νεαρός Ελληνας στόπερ προτίμησε να παραμείνει στη βάση του στο Βέλγιο.

Εσχάτως ο άλλοτε στόπερ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού έχει πάρει φανέλα βασικού στην Κορτράικ και επ ουδενί δεν θέλει να τη χάσει.

Εμεινε λοιπόν στο Βέλγιο για να συνεχίσει τη δουλειά (και σε ατομικό επίπεδο) και να αυξήσει το βαθμό της ετοιμότητάς του. Οσο για τις διακοπές; Σε δύομιση μήνες είναι τα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε βλέπουμε...

Ν.Γ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!