Παιχνίδι της μοίρας ή απλή σύμπτωση για Μέσι και Ρονάλντο;

Μοιάζει απίστευτο, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι έχουν ένα στοιχείο που ενώνει τόσο τους ίδιους όσο και τους γιους τους!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι αποτελούν τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς τους. Έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ στις ομάδες τους και οι συγκρίσεις για το πόσο διαφέρουν και το ποιος είναι ο καλύτερος... δίνουν και παίρνουν.

Ωστόσο μήπως τελικά έχουν περισσότερα κοινά απ' ότι πιστεύαμε; Μήπως τελικά συνδέονται με έναν πραγματικά απίστευτο τρόπο;

Κι όμως! Υπάρχει ένας αριθμός που συνδέει τόσο τους ίδιους, όσο και τους γιους τους! Βλέπετε ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ακριβώς 869 ημέρες διαφορά ηλικίας. Ο Πορτογάλος γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1985, ενώ ο Αργεντινός στις 24 Ιουνίου του 1987! Δηλαδή 2 χρόνια, 4 μήνες και 19 ημέρες αργότερα. Ή αλλιώς 869 ημέρες μετά!

 

Ξέρετε πόσοι διαφορά έχουν οι γιοι τους; ΑΚΡΙΒΩΣ 869 ημέρες! Πόσο σπάνιο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 2010, ενώ 2 χρόνια, 4 μήνες και 19 ημέρες αργότερα ήρθε στον κόσμο ο Τιάγκο Μέσι!

Παιχνίδι της μοίρας ή απλή σύμπτωση; Λέτε και οι πιτσιρικάδες να ακολουθήσουν τα βήματα των πατεράδων τους;

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...