Μάτωσε στο πρώτο ματς εναντίον του ΠΑΟ ο Χουλτ!

Ο Νίκλας Χουλτ κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλος και στην πρώτη δυνατή μονομαχία... μάτωσε! Διαβάστε ποιος τον... κοπάνησε στο κεφάλι (φωτογραφίες).

Τον Γενάρη ο Νίκλας Χουλτ άλλαξε στρατόπεδο. Μπορεί πρωταρχικός του στόχος να ήταν το εξωτερικό, όμως ο μάνατζέρ του δεν μπόρεσε να βρει κάτι που να τον... συγκινούσε, με αποτέλεσμα να διαλέξει τελικά την ΑΕΚ!

Σε αυτό ρόλο έπαιξε και η σύντροφος του που είναι έγκυος, οπότε ήθελε να παραμείνει στην Αθήνα που περνάει καλά. Μάλιστα πρόσφατα είχε γράψει στο Instagram πως το παιδί θα είναι... Έλληνας πολίτης.

Ο Χουλτ αντιμετώπισε την 1/4 την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά στο κυριακάτικο ντέρμπι και στο 26ο λεπτό είχε μία άτυχη στιγμή. Κοπάνησε κεφάλι με κεφάλι με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα!

Ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό και συνέχισε το παιχνίδι με... μπαταρισμένο το πρόσωπο, αφού του έκαναν ράμματα εντός του γηπέδου!

 

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.