Η "τιμωρία" του Στυλιαρά για τη φάση στο ΑΕΚ-ΠΑΣ

Πώς βαθμολογήθηκε ο Δημήτρης Στυλιαράς για τη διαιτησία του στο κυριακάτικο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, τι έλεγε ο παρατηρητής και πώς θα τον αντιμετωπίσουν στην ΚΕΔ.

Αν και το λάθος που έκανε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ ήταν σοβαρό (πέναλτι υπέρ των Γιαννιωτών που δεν καταλογίστηκε στο 0-0) ο Δημήτρης Στυλιαράς θα πέσει στα μαλακά.

Βέβαια ο ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία θα παραπεμφθεί, αφού το video δεν τον δικαιώνει σε καμία περίπτωση. Παρόλα αυτά ο παρατηρητής αναγνώρισε αφενός ότι η φάση ήταν δύσκολη (δεν "ακουγόταν" κατά τη διαιτητική ορολογία) αφετέρου ότι ένα σώμα μπροστά από τον Στυλιαρά εμπόδιζε το οπτικό πεδίο χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχει δυνατότητα βοήθειας από τους πλάγιους.

Αυτό σημαίνει ότι στους επόμενους ορισμούς το όνομα του Στυλιάρα δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα διαθέσιμα. Φυσικά και δεν πρόκειται να επιλεχθεί για ένα από τα επόμενα ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο.

Ο παρατηρητής αναγνώρισε επίσης ότι η διαιτησία του Στυλιαρά, εξαιρουμένης της φάσης του πέναλτι, ήταν σχεδόν αψεγάδιαστη.

Ν.Γ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.