Το δώρο του Σωκράτη στους Μεσσήνιους αστυνομικούς

Η μεγαλοψυχία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν έχει... όρια. Ο ηγέτης της άμυνας της Ντόρτμουντ προχώρησε σε μία σπουδαία δωρεά προς τους αστυνομικούς της διεύθυνσης Μεσσήνιας.

Πρώτο θέμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ των πελοποννησιακών μίντια έγινε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη σημερινή του (22/12) δωρεά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Ο ηγέτης της άμυνας της Εθνικής και της Ντόρτμουντ εν μέσω γιορτών έκανε ένα σπουδαίο δώρο στους αστυνομικούς της γενέτειρας του.

Στο arcadia938.gr διαβάσαμε πως ο Σωκράτης παρευρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Καλαμάτα για την εκδήλωση παραλαβής αλεξίσφαιρων γιλέκων που έκανε ο ίδιος δώρο στους αστυνομικούς. Ο "Πάπα" προχώρησε σ' αυτή την ενέργεια ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της ελληνικής αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

Τα 25 αλεξίσφαιρα του έμπειρου στόπερ πήγαν στην ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης... Για την ενέργειά του αυτή ο Παπασταθόπουλος έλαβε τιμητική πλακέτα από τον Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής, Παναγιώτη Πούπουζα, ενώ οι άνδρες της ομάδας φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Photo Credits: Arcadia938.gr

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.