Ο Μπέκαμ πήρε θέση για το βρετανικό δημοψήφισμα

Υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τάσσεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ανάρτηση-παρέμβαση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Μπέκαμ πήρε θέση και επέλεξε να παρέμβει στο δίλημμα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα κάθε Βρετανό πολίτη και τάχθηκε υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενόψει του δημοψηφίσματος της Πέμπτης (21/6).

Όλα αυτά σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, την ώρα που οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν παρουσιάζουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το αποτέλεσμα.

"Ήταν τιμή μου να παίξω στη Μαδρίτη, το Παρίσι και το Μιλάνο με συμπαίκτες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Σ' αυτές τις σπουδαίες ευρωπαϊκές πόλεις οι φίλαθλοι καλωσόρισαν εμένα και την οικογένειά μου και μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε την κουλτούρα τους" γράφει ο Μπέκαμ εξυμνώντας την Ευρώπη ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται στους Ευρωπαίους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Ήμασταν καλύτεροι και πιο επιτυχημένοι εξαιτίας του Δανού τερματοφύλακα Σμάιχελ, του Ιρλανδού αρχηγού Ρίο Κιν, και του Γάλλου Ερίκ Καντονά", φωτογραφία με τον οποίον συνοδεύει τη δημοσίευση.

Ακόμη, ο Μπέκαμ καλεί τους Βρετανούς να παραμείνουν ενωμένοι με τον υπόλοιπο κόσμο να να αντιμετωπίζουν από κοινού τα προβλήματα για χάρη των παιδιών τους. "Για όλους αυτούς τους λόγους ψηφίζω για την παραμονή", λέει ο Άγγλος σταρ.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...