Το υβριστικό tweet του Λίνεκερ είναι ταυτόχρονα το πιο συγκινητικό!

Σε τέτοιες, μοναδικές για την Αγγλία, στιγμές ο Γκάρι Λίνεκερ δικαιολογείται. Τού ξέφυγε κάτι ελαφρύ πάνω στην παρόρμηση, στη συγκίνηση, στο κλάμα για ό,τι είχε συμβεί μετά από συγκλονιστικό ματς με διακυμάνσεις και ανατροπές συναισθημάτων.

Έχει ζήσει αποκλεισμό της Αγγλίας στα πέναλτι ως διεθνής ποδοσφαιριστής. Ήταν εκείνος ο ημιτελικός του '90 με τη Δυτική Γερμανία (4-3), όταν οι Πιρς και Γουόντλ δεν βρήκαν τα δίχτυα του Ίλγκνερ.

Έχει ζήσει αντίστοιχες στιγμές ως θεατής - σχολιαστής - οπαδός, βλέποντας τα "τρία λιοντάρια" ν' αποκλείονται σταθερά στη διαδικασία.

Πώς μετά να μην ξεσπάσει στο twitter ο Γκάρι Λίνεκερ, βλέποντας τον Ντάιερ να διαμορφώνει σαδιστικά το 4-3 επί των Κολομβιανών και να σφραγίζει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τρέχοντος Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Ήταν σε τέτοια συναισθηματική κατάσταση ο παλαίμαχος Άγγλος φορ που τού ξέφυγε το "γαμ... με", συνδυασμένο με το "κλαίω" και το διαδοχικό "ναι, ναι, ναι".

Αφού συνήλθε άρχισε την ανάλυσή του...

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.