Παραδοχή ήττας για την παράταξη Ελευθεριάδη στην ΕΠΟ

Χωρίς υποψήφιο για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή από την παράταξη του Δημήτρη Ελευθεριάδη (της μέχρι πρότινος... συμπολίτευσης της ΕΠΟ δηλαδή), θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Μοναδικός υποψήφιος για εκπρόσωπος θα είναι ο “εκλεκτός” της αντιπολίτευσης για τις εκλογές της Ομοσπονδίας (όταν αυτές γίνουν) Ευάγγελος Γραμμένος από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και για αναπληρωματικός εκπρόσωπος ο Παναγιώτης Παπαχρήστου από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η παράταξη του Δημήτρη Ελευθεριάδη δεν “κατέβασε” εκπρόσωπο γιατί ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρός ο κίνδυνος όχι μόνο να μην εκλεγεί αλλά να γνωρίσει βαριά ήττα αφού η αντιπολίτευση έχει πάρει με το μέρος της την πλειοψηφία των Ενώσεων.

Γι' αυτό άλλωστε και επιθυμεί να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ το συντομότερο δυνατόν.

Α.ΠΛ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...