Στριμωγμένος στα σχοινιά ο Γραμμένος

H ΕΠΟ συνεχίζει να απέχει από το δημόσιο διάλογο για όσα έγιναν στην Τούμπα και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Γραμμένος περνά τις χειρότερες ημέρες του από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα.

Δεύτερη ημέρα μετά τα γεγονότα της Τούμπας και η... αφωνία της ΕΠΟ συνεχίζεται.

Η ομοσπονδία δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί δημοσίως για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ενώ οι παροικούντες το πάρκο Γουδή αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας παρατηρηρεί ότι το αφήγημα της εξυγίανσης καταρρέει με γδούπο και το γεγονός αυτό του δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια ως προς τη σταθερότητα της θέσης του (στην οποία εκλέχθηκε μετά βαϊων και κλάδων).

Ετσι και αλλιώς η συμμαχία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ υπό τη σημαία της οποίας εκλέχθηκε ο Γραμμένος δεν υπάρχει πια πράγμα που σημαίνει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει χάσει ήδη τον έναν από τους δύο ισχυρούς πυλώνες στήριξής του.

Τέλος, υπάρχει πάντα και ο... μπαμπούλας των FIFA και UEFA που δεν πετάνε και τη... σκούφια τους για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του Γραμμένου στο τιμόνι της ΕΠΟ.

Ν.Γ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.