Το "καρφί" του Κουτσοκούμνη, απάντηση στον Γκιρτζίκη

Την Δευτέρα όπως έγραψε το Contra.gr ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης με επιστολή του στις Ενώσεις χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου προειδοποιώντας τις ότι σχεδιασμός της Επιτροπής Εξομάλυνσης που ορίστηκε από την FIFA στην ΕΠΟ είναι η κατάργηση τους.

Όλα αυτά με αφορμή τα σενάρια ότι οι ψήφοι των Ενώσεων στις εκλογές θα μειωθούν ενώ θα αυξηθούν οι ψήφοι των επαγγελματικών σωματείων.

Η απάντηση από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον εκπρόσωπο της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν άργησε να έρθει, από το αγαπημένο του… μέσο τα social media. «Οι Ενώσεις (ΕΠΣ) δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Δυστυχώς κάποιοι, για λόγους που δεν είναι εντελώς κατανοητοί, προσπαθούν ενσπείρουν ανησυχία και φόβο στις ΕΠΣ για την υπόσταση τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έξω από κάθε έννοια λογικής» ανέφερε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Α. Π.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!