Αν η ΑΕΚ παίξει τελικό, πηγαίνει αυτομάτως... Eurocup!

Τρολάρισμα ή γεφύρωμα του χάσματος που χωρίζει την Ευρωλίγκα με τη FIBA; Προφανώς το πρώτο! Διαβάστε και θα καταλάβετε το γιατί...

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ΑΕΚ EUROKINISSI

Η συνεδρίαση των ομάδων-μελών του Eurocup στην Κωνσταντινούπολη ήρθε να επιβεβαιώσει το τραγελαφικό του πράγματος. Διότι η ηγεσία της Ευρωλίγκας πασχίζει να υποβαθμίσει όσο περισσότερο γίνεται το μπασκετικό Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η απόφαση του Συμβουλίου να χαριστούν δύο θέσεις στη διοργάνωση της σεζόν 2018-19 στις φιναλίστ του Final-4, το οποίο το τριήμερο 4-6 Μαΐου θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ. Μία εκ των οποίων ενδεχομένως είναι η ΑΕΚ, εφόσον φυσικά αποκλείσει την ισπανική Μούρθια.

Τρολιά... χειρίστου είδους, καθώς -μεταξύ μας- προσβάλλει όλες τις ομάδες που έχουν επιλέξει (και δεν αναγκάστηκαν) ν' αγωνίζονται σε μια διοργάνωση που θεωρούν ανώτερη, ή ελκυστικότερη αν θέλετε, από το Europcup.

Ακόμη κι αν η ΑΕΚ πάντως δεν κατακτήσει την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορεί να παίξει ως η τρίτη του ελληνικού πρωταθλήματος. Αφού προβλέφθηκε και μία θέση από τη Stoiximan.gr Basket League στο επόμενο φορμάτ.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK