Ιλιγγιώδη ποσά στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ...

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ θα βάλουν χρυσάφι στο ταμείο τους, ακόμα περισσότερο σε σχέση με εφέτος. Η δε τροπαιούχος του 2019 θα φάει με χρυσά κουτάλια.

Το νέο Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε ότι αφορά τα έσοδα των ομάδων. Ειδικά η ομάδα που θα φτάσει στην κατάκτηση της κούπας θα χρυσωθεί με ποσά πρωτοφανέρωτα.

Η μπάνκα πλέον, μετά τη συμφωνία της UEFA με την ECA είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να δώσει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ζεστά-ζεστά 100εκ ευρώ.

Ολα τα ποσά σε σχέση με την εφετινή σεζόν θα είναι αυξημένα. Αυτό της απλής συμμετοχής στους ομίλους, της ισοπαλίας, της νίκης, της πρόκρισης στα νοκ-άουτ και από εκεί και πέρα σε κάθε φάση μέχρι τον τελικό.

Τώρα για αν τα χρήματα αυτά θα ευνοήσουν τον ανταγωνισμό ή θα κάνουν τους ήδη πλούσιους σαφώς πλουσιότερους μένει να το δούμε. Το κλαμπ πάντως των ομάδων που μπορεί να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ ολοένα και μικραίνει...

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.