Ο ένας Λούα Λούα στην Σάντερλαντ και ο άλλος στα... κατεχόμενα!

Αντίθετη πορεία ακολουθούν τα αδέρφια Λούα Λούα, με τον Καζενγκά να παίρνει μεταγραφή στην Σάντερλαντ και τον Λομανά να κάνει προετοιμασία στα... κατεχόμενα (φωτογραφίες).

Στα τέλη του 2016 η Βέροια ετοιμαζόταν να ρίξει... βόμβα με την απόκτηση του Λομανά Λούα Λούα. Ο έμπειρος επιθετικός έκανε προπονήσεις με την "βασίλισσα του βορρά", όμως κόπηκε γιατί δεν μπορούσε να χάσει τα περιττά κιλά.

Κάποια στιγμή μάλιστα... εξαφανίστηκε για να εμφανιστεί ξανά αργότερα ζητώντας να συνεχίσει το πρόγραμμα του στην Βέροια, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Στα τέλη Νοεμβρίου, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας έχασαν τα ίχνη του.

Κάνοντας άλμα... στο χρόνο φτάνουμε στο σήμερα και τον αδερφό του Λομανά, Καζενγκά, ο οποίος κρατάει ψηλά το όνομα της οικογένειας υπογράφοντας συμβόλαιο με την Σάντερλαντ, μένοντας ελεύθερος από την Μπράιτον!

Τώρα για όσους αναρωτιούνται που είναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού; Στα κατεχόμενα και συγκεκριμένα στον Καραβά για λογαριασμό της Γεσίλοβα! Όπως βλέπουμε και στα social media του Λούα Λούα, έχει ξεκινήσει ατομική προετοιμασία για να... τιμήσει τα χρώματα της ομάδας του ψευδοκράτους.

Bless evening peps and keep smiling #behumble #teampositive #livelife #luxurylife_brand #Godfirst

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tresor Lualua (@tresorlualua) στις

Always fun playing with kids #football #fun #merityeşilova oza beta mabe @officialinnossb #Godfirst @mertnurel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tresor Lualua (@tresorlualua) στις

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".