Τελικά ο Ολυμπιακός είχε... δίκιο γι' αυτόν τον παίκτη που δεν ήρθε

Ποδοσφαιριστής που έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά... κόπηκε τελευταία στιγμή, άρχισε να παίζει καλά για μικρό διάστημα, οι ερυθρόλευκοι τα... άκουσαν γιατί αυτός που ήρθε στη θέση του απέτυχε, όμως όπως φαίνεται... είχαν... γνώσιν οι φύλακες. Διαβάστε ποιος είναι.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
emenike EUROKINISSI

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός έψαχνε εναγωνίως επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και μάλιστα στο "λιμάνι" ήθελαν η συγκεκριμένη μεταγραφή να τελειώσει άμεσα. Έτσι, στα μέσα Ιουνίου στην Ελλάδα έφτασε ο Ντιεμερσί Μποκανί.

Όπως είχε διαρρεύσει εκείνη την περίοδο, ο παίκτης θα ερχόταν με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου, με οψιόν αγοράς. Έλα όμως που τελικά το deal δεν προχώρησε, με την ελληνική πλευρά να ισχυρίζεται πως κόπηκε στα ιατρικά, τον παίκτη να λέει πως το πρόβλημα ήταν οικονομικό και τους Ουκρανούς να... σιωπούν.

Ο Μποκανί παρέμεινε στην Ντιναμό και μετά από μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να παίζει αρκετά και να σκοράρει... ακατάπαυστα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την κακή επιλογή του Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό, έφερε την κλασική μουρμούρα.

Στα social media οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" ασκούσαν κριτική για τον Νιγηριανό φορ και βρήκαν πάτημα πάνω στη φόρμα του Μποκανί. Όλα αυτά μέχρι τον Δεκέμβριο βέβαια, γιατί τότε το πράγμα άρχισε να... αλλάζει.

Βλέπετε, ο Μποκανί τραυματίστηκε στα μέσα του μήνα και από τότε εκτός του ότι παίζει ελάχιστα, δεν έχει σκοράρει! Από τα συνολικά 11 παιχνίδια που έχει δώσει η Ντιναμό Κιέβου (υπήρξε και μία διακοπή λόγω χειμώνα), ο 32χρονος επιθετικός αγωνίστηκε μόλις στα 4, με χρόνο συμμετοχής όχι πάνω από 26 λεπτά!

Τελικά έστω και αργότερα, δικαιώθηκαν στον Ολυμπιακό για την... πρόβλεψη τους.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK