Το φάουλ που δίχασε δύο Έλληνες

Ένα φάουλ που δεν δόθηκε στο ματς της Γεωργίας με το Μαυροβούνιο τα προκριματικά του Eurobasket 2017 στάθηκε η αφορμή για να... συγκρουστούν δύο Έλληνες.

Την έντονη διαμαρτυρία της ομοσπονδίας μπάσκετ της Γεωργίας προκάλεσε ένα φάουλ που δεν της δόθηκε σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Eurobasket 2017.

Βλέπετε το φάουλ έγινε 6" πριν τη λήξη του αγώνα και με το σκορ ισόπαλο (74-74). Παράλληλα, στην επόμενη φάση το Μαυροβούνιο πέτυχε το καθοριστικό καλάθι , κάνοντας το 74-76 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η φάση ήταν ξεκάθαρη και θα έπρεπε να δοθεί φάουλ. Μάλιστα η ομοσπονδία απέστειλε και επίσημα διαμαρτυρία στη FIBA μαζί με το VIDEO, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

Το οξύμωρο βέβαια στην υπόθεση ποιο είναι; Προπονητής της Γεωργίας είναι ο Ηλίας Ζούρος και ο διαιτητής του αγώνα που δεν έδωσε το φάουλ ήταν ο Ηλίας Κορομηλάς! Λέτε να ανοίξουν... κόντρα;

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!