Ασύλληπτο: Τέσσερις διαφορετικές βαθμολογίες

Αν σε ρωτήσουν τι σπουδάζεις και πεις "βαθμολογία Super League Σουρωτή", υπάρχει πιθανότητα να βρεις δουλειά σαν λογιστής. Αν μάλιστα βγάλεις άκρη από τις τέσσερις διαφορετικές εκδοχές που δίνουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, τότε... προσλαμβάνεσαι αμέσως (φωτογραφίες)!

Αν κάποιοι έχετε μπερδευτεί και δεν γνωρίζετε ποια είναι η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, ήρθε η ώρα να μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο, ρίχνοντας μια ματιά στις βαθμολογίες που έχουν αναρτημένες στις επίσημες ιστοσελίδες τους οι τέσσερις μεγάλοι της κατηγορίας.

Η κάθε ΠΑΕ έχει μετρήσει τους βαθμούς αναλόγως τη δική της... σκοπιά, ενώ υπάρχει μία που δεν έχει μπει καν στον κόπο να την ανανεώσει εδώ και δυο μήνες!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

 

Αυτή η βαθμολογία έχει συνταχθεί με βάση την τελεσίδικη απόφαση για την τύχη των αναμετρήσεων Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, και την πρωτόδικη απόφαση της τύχης της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

Αυτή έχει συνταχθεί με βάση την τελεσίδικη απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, χωρίς να λαμβάνονται υπ' όψιν οι όποιες αποφάσεις έχουν προκύψει για τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΑΕΚ, αλλά με βάση το σκορ που έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα των δυο αναμετρήσεων.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Βαθμολογία τρίτη! Αυτή έχει συνταχθεί με βάση την τελεσίδικη απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, και χωρίς να λαμβάνεται υπ' όψιν ούτε η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ούτε οι δικαστικές αποφάσεις για την τύχη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

 

Αυτή έχει συνταχθεί με βάση όσα έγιναν μέχρι την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς έκτοτε δεν έχει ανανεωθεί. Κάτι που ίσως να έχει να κάνει με τις υπαλληλικές ανακατατάξεις και ελλείψεις στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.