Δάσκαλος και... μαθητής αντιμέτωποι το Σάββατο

Τι συνδέει Άγγελο Αναστασιάδη και Βλάνταν Μιλόγεβιτς λίγο πριν τη σέντρα του σπουδαίου αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Πανιώνιο στο "AEL FC Arena". Το Contra.gr έχει το παρασκήνιο...

Άγγελος Αναστασιάδης και Βλάνταν Μιλόγιεβιτς θα καθίσουν στους πάγκους των ΑΕΛ και Πανιωνίου, αντίστοιχα, το Σάββατο το μεσημέρι.

Οι δύο τους συνυπήρξαν στον Ηρακλή για δύο σεζόν. Και συγκεκριμένα τη 2000/2001 και τη 2001/2002. Μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν εξαιρετική σχέση. Ο Σαλονικιός τεχνικός στήριξε την άμυνα του Γηραιού στον Σέρβο αμυντικό. Και ο Μιλόγιεβιτς τρέφει απεριόριστο θαυμασμό για τον πρώην τεχνικό του και νυν συνάδελφό του.

Πάντα θα ακούς τον προπονητή του Πανιωνίου να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον "δικό του Άγγελο". Μάλιστα οι δύο αντίπαλοι προπονητές στο "AEL FC Arena" διατήρησαν εξαιρετικές σχέσεις σε όλη αυτή τη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας. Η επικοινωνία τους ήταν συχνή και οι σχέσεις που διατηρούν φιλικές.

Στη Λάρισα, στους δύο πάγκους, κοντράρονται ο δάσκαλος με το μαθητή, δύο καλοί φίλοι όμως πάνω από όλα.

Β. Τ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!