Ένας γύρος σε τιμωρίες οι "big 4"

Μετά την επιβολή ποινών σε ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, οι συνολικές τιμωρίες στις τέσσερις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος ισοδυναμούν (-και ξεπερνούν) με μισό γύρο της Super League! Δείτε αναλυτικά πόσα ματς θα παίξουν χωρίς τον κόσμο τους.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε τις ποινές για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όσον αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό τη μέρα του τελικού κυπέλλου.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σχεδόν... ερειπωμένο, αφού Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν τιμωρηθεί συνολικά με 17 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών! Δηλαδή παραπάνω από μισό γύρο πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι, μάλιστα, θα μπουν στην κούρσα του τίτλου με -2 πόντους, οπότε μιλάμε για ένα... παραμορφωμένο πρωτάθλημα. Ας δούμε αναλυτικά τις ποινές με τα μέχρι στιγμής δεδομένα:

ΠΑΟΚ: 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ολυμπιακός: 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

ΑΕΚ: 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Παναθηναϊκός: 2΄αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και -2 βαθμοί.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.