Επιμένει πορτογαλικά ο Καραμάνος

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε η αποχώρηση του Τάσου Καραμάνου από την Ρίο Άβε, αφού υπήρξε ένα... περιστατικό που έκανε δύσκολη τη θέση του 27χρονου άσου στην ομάδα. Ποιος ο επόμενος σταθμός του Έλληνα επιθετικού.

Μετά το περσινό επιτυχημένο πέρασμα του Τάσου Καραμάνου με τη φανέλα της Φεϊρένσε, ο Έλληνας επιθετικός συνέχισε... πορτογαλικά υπογράφοντας στην Ρίο Άβε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Ο Λουίς Κάστρο αποχώρησε από τον πάγκο και στη θέση του ήρθε ο... παλαιομοδίτης Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος εμπιστεύεται περισσότερο τους συμπατριώτες του (και τους Βραζιλιάνους). Έτσι, ο Καραμάνος άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει στο περιθώριο. Πήρε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν... κόλλησε με τον 45χρονο τεχνικό.

Μάλιστα οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, αφού ο Καρντόσο είναι πολύ αυστηρός και πριν από ενάμισι μήνα υπήρξε μία παρεξήγηση με τον Καραμάνο που ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Έλληνα στράικερ (ουσιαστικά ήταν η... ευκαιρία που έψαχνε ο Πορτογάλος τεχνικός).

Οι Πορτογάλοι το επιβεβαίωσαν με δημοσιεύματα την Δευτέρα (18/12) και πλέον ο 27χρονος άσος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιος θα είναι αυτός; Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να συνεχίσει στην... Ιβηρική χερσόνησο!

Έχει καλό όνομα στη χώρα, λόγω της καλής του παρουσίας με την Φεϊρένσε, και ήδη 2-3 ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. Μία από αυτές είναι η Μπελενένσες που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στη γραμμή κρούσης και ψάχνει έναν επιθετικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Αγγλία είναι παραμένει ακόμα... όνειρο για τον Καραμάνο, όμως δύσκολα θα προκύψει μία πρόταση από το "Νησί".