Ευκαιρία για μίνι διακοπές στην Κρήτη η οικογένεια Ζαγοράκη

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μαζί με τους συμπαίκτες του από την Εθνική ομάδα του 2004, γεύτηκαν για τα καλά όχι μόνο την φιλοξενία της Κρήτης, αλλά και την αγάπη του κόσμου.

Από την Τρίτη που βρίσκεται στο Ηράκλειο για το φιλικό με την Inter Forever, ο τέως αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έγινε αντικείμενο λατρείας από τον κόσμο που ήθελε είτε να φωτογραφηθεί μαζί του είτε ένα αυτόγραφό του. Βέβαια, το ίδιο ίσχυε και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Από το πρωί της Πέμπτης κι αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το φιλανθρωπικό φιλικό στο Παγκρήτιο, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε να γίνει... τουρίστας και να δει καλύτερα, μαζί με την οικογένειά του, το Ηράκλειο της Κρήτης.

Χωρίς την αθλητική περιβολή, ο "Ζαγόρ" περπάτησε στο κέντρο της πόλης μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, επισκέφτηκε διάφορα μαγαζιά, ενώ για μία ακόμη φορά έγινε αντικείμενο λατρείας από τους περαστικούς που τον εντόπισαν.

Αυτή τη τη φορά, βέβαια, σε μικρότερο βαθμό, αφού οι Ηρακλειώτες σεβάστηκαν τις οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης της οικογένειας Ζαγοράκη. Ο ίδιος, πάντως, πάντα ευγενής και πρόθυμος δεν χάλασε χατίρι στους θαυμαστές του.

Στ.Κ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!