Η μεγάλη δικαίωση του Καρέλη

Πάλεψε με τους δαίμονες των τραυματισμών και των προβλημάτων υγείας ο Νίκος Καρέλης τον τελευταίο χρόνο αλλά βγήκε μεγάλος νικητής. Ο Κρητικός στράικερ βρήκε δίχτυα κόντρα στην Αίγυπτο.

Τον τελευταίο χρόνο η τύχη θαρρείς και είχε μουντζώσει τον Νίκο Καρέλη.

Από το σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού τον Δεκέμβριο του 2016 σε παιχνίδι του βελγικού πρωταθλήματος) μέχρι την πνευμονική εμβολή προ μηνών, ο Κρητικός επιθετικός μπήκε σε πολύ μεγάλες δοκιμασίες που στοίχισαν σε ρυθμό αλλά και αυτοπεποίθηση.

Ομως, δεν το έβαλε κάτω. Δούλεψε, ξαναδούλεψε, ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες, ήταν πιστός στην αντιπηκτική αγωγή που του δόθηκε και... να που την Τρίτη σκόραρε και για την Εθνική ομάδα, στο φιλικό παιχνίδι της Ζυρίχης κόντρα στην Αίγυπτο.

Αυτό ήταν το τρίτο τέρμα του άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού με τηΝ μπλε φανέλα και το πρώτο μετά από δύο σχεδόν χρόνια. Είχε βρει για τελευταία φορά δίχτυα στις 24 Μαρτίου του 2016 στη φιλική ήττα από το Μαυροβούνιο με 2-1.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.