Η μικρή έκπληξη που ετοιμάζει ο Σκίμπε

Η Εθνική έχει δύο επίσημα παιχνίδια μέσα στον Σεπτέμβριο και ελλείψει εναλλακτικών στη μεσαία γραμμή ο Γερμανός εκλέκτορας έχει έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο μυαλό του: τον Ανδρέα Μπουχαλάκη του Ολυμπιακού.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ    (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ανδρέας Μπουχαλάκης EUROKINISSI

Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θ' αργήσει ν' ανακοινώσει τις κλήσεις του για τα πρώτα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στον όμιλο του Nations League.

Μετά την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Γερμανός εκλέκτορας θα έχει πλέον καταλήξει στους διεθνείς ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Εσθονία (8/9) και Ουγγαρία (11/9), περιμένοντας πως όλα όσα έχει ήδη στο μυαλό του δεν θ' ανατραπούν.

Τα περισσότερα ονόματα στη λίστα του Σκίμπε θα είναι γνωστά και προφανώς αναμενόμενα, αφού κορμός υπάρχει ήδη από τα προηγούμενα προκριματικά.

Κατά τα φαινόμενα πάντως θα υπάρξει μια μίνι έκπληξη, καθώς ο Γερμανός προπονητής σκοπεύει να επαναφέρει, ένα χρόνο μετά, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Τον είχε καλέσει τον Αύγουστο του 2017, ως ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ τότε, σκοπεύει μάλλον να το κάνει ξανά.

Τον είδε συνεπή στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, τον έχει στα ραντάρ του και θα ήθελε να του δώσει μια... δεύτερη ευκαιρία συμμετοχής στην προετοιμασία της Εθνικής, πιστεύοντας ότι μπορεί να είναι ένας από τους κεντρικούς μέσους του "γαλανόλευκου" συνόλου στην έναρξη μιας νέας διαδικασίας. Μην ξεχνάμε πως ο Ανδρέας Σάμαρης δεν υπολογίζεται στην Μπενφίκα, ο Ταχτσίδης δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό, όπως και Σιώπης, ο Παπαδόπουλος είναι "λαβωμένος" και δεν μπορεί να βοηθήσει, ενώ ο Κουρμπέλης και ο Μάνταλος αντιμετώπισαν πρόσφατα προβλήματα και ίσως δεν επιβαρυνθούν σε αυτή τη φάση της σεζόν.

Όπως και να 'χει, οι κλήσεις του Σκίμπε αναμένονται με ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK