Η Περιφέρεια Κρήτης και η συνάντηση των "4" δεν συμβιβάζονται!

Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου για τη συνάντηση των "4" μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου την προσεχή Κυριακή.

"Η συνάντηση γίνεται με τη διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερο δελτίο Τύπου από την ΕΠΣΗ.

(Ολη η ανακοίνωση εδώ)

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Πως ακριβώς θα στηρίξει η Περιφέρεια Κρήτης αυτό το εγχείρημα;

Διότι αν πρόκειται να βγει έστω και 1 ευρώ από τα ταμεία της για τη διοργάνωση αυτού του show, τότε πολύ απλά έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο και απίστευτη κοροϊδία.

Την ώρα που οι περισσότεροι Ελληνες πολίτες στενάζουν κάτω από την μπότα του 3ου μνημονίου, η Περιφέρεια Κρήτης, που χρηματοδοτείται από το δημόσιο ταμείο και τα χρήματα του ελληνικού λαού, να ξοδεύει έτσι ώστε να υποδεχθεί στην Κρήτη τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, των πιο πλούσιων, δηλαδή, ελληνικών ΠΑΕ;

Οι Ελληνες, και ειδικά οι Κρήτες πολίτες, δικαιούνται μία επίσημη και πειστική απάντηση.

Ν.Γ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!