Και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα (ο Κομίνης)

Ο Γιώργος Κομίνης έχει απομονωθεί στο δικό του κόσμο από το βράδυ της Κυριακής και έπειτα. Λογικό αφού βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα για όλα όσα έγιναν στην Τούμπα.

Το γιατί προτιμήθηκε η... διαδικτυακή επικοινωνία με τον Γιώργο Κομίνη είναι πολύ απλό να εξηγηθεί.

Από την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ και έπειτα ο Ελληνας διαιτητής δεν απαντά σε τηλεφωνικές κλήσεις και αυτό είναι απολύτως κατανοητό από την άποψη ότι το τηλέφωνό του βομβαρδίστηκε από φίλους, δημοσιογράφους και...άλλους.

Ακόμα και άνθρωποι που έχουν μοιραστεί πράγματα με το ρέφερι από τη Θεσπρωτία στην ελληνική διατησία ατύχησαν όταν σχημάτισαν τον αριθμό του και επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Ο άνθρωπος θέλει να αποφύγει ερεθίσματα από το εξωτερικό του περιβάλλον.

Στα mail πάντως του κ. Καποδίστρια απάντησε και δεσμεύτηκε (αφού τον... δέσμευσαν) ότι θα απαντήσει μέσα σε 48 ώρες. Ηρεμος πια και μακριά από την πολύ μεγάλη πίεση της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής.

Ν.Γ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.