Μέχρι και από τους "Times" της Νέας Υόρκης

Παγκόσμιο το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όταν λέμε παγκόσμιο, το εννοούμε. Αφού, να φανταστείτε ότι έχει ξεπεράσει και τα όρια του Ατλαντικού Ωκεανού.

Τις τελευταίες ημέρες που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται (ξανά) στη δίνη του κυκλώνα, το ενδιαφέρον για πληροφορίες γι' αυτό ξεπέρασε και τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Το Υπουργείο Αθλητισμού δέχθηκε αίτημα ακόμα και από τους Times της Νέας Υόρκης έτσι ώστε ο αρμόδιος συντάκτης του να μάθει περισσότερες πληροφορίες και να ενημερώσει σχετικά το αμερικανικό- και όχι μόνο- κοινό.

Τα δε παρόμοια αιτήματα από την Ευρώπη είναι πλέον καθημερινότητα και φυσικά δεν αποτελούν έκπληξη. Αλλωστε ισπανικά, αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ "τίμησαν" δεόντως και με το παραπάνω τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα την προηγούμενη Κυριακή εστιάζοντας κυρίως στον Ιβάν Σαββίδη.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!