Μέχρι και από τους "Times" της Νέας Υόρκης

Παγκόσμιο το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όταν λέμε παγκόσμιο, το εννοούμε. Αφού, να φανταστείτε ότι έχει ξεπεράσει και τα όρια του Ατλαντικού Ωκεανού.

Τις τελευταίες ημέρες που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται (ξανά) στη δίνη του κυκλώνα, το ενδιαφέρον για πληροφορίες γι' αυτό ξεπέρασε και τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Το Υπουργείο Αθλητισμού δέχθηκε αίτημα ακόμα και από τους Times της Νέας Υόρκης έτσι ώστε ο αρμόδιος συντάκτης του να μάθει περισσότερες πληροφορίες και να ενημερώσει σχετικά το αμερικανικό- και όχι μόνο- κοινό.

Τα δε παρόμοια αιτήματα από την Ευρώπη είναι πλέον καθημερινότητα και φυσικά δεν αποτελούν έκπληξη. Αλλωστε ισπανικά, αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ "τίμησαν" δεόντως και με το παραπάνω τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα την προηγούμενη Κυριακή εστιάζοντας κυρίως στον Ιβάν Σαββίδη.

Ν.Γ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.