Ο Κουντούρης (μεταξύ άλλων) στο γραφείο του Βασιλειάδη!

Το ραντεβού του Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους των έξι ομάδων της Superleague την Τετάρτη θα έχει ένα πολύ ενδιαφέρον τετ-α-τετ. Διαβάστε ποιοι ακριβώς θα παραστούν.

Σε επίπεδο... εκπροσώπων και όχι φυσικά ιδιοκτητών θα δώσουν το παρών την Τετάρτη στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού οι... big 6 του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα πρόσωπα όμως που θα περάσουν το κατώφλι του Βασιλειάδη έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Ειδικά αυτό που θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό!

Ο Μιχάλης Κουντούρης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει τους "ερυθρόλευκους" μόλις λίγες ημέρες μετά τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο δε Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί από το δίδυμου του Κωνσταντίνου με τον Σωπήλη. Ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος θα δώσουν το παρών σε επίπεδο προέδρων (Δάρας και Μπέτσης αντίστοιχα) ενώ τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν οι Γκαγκάτσης και Λυσσάνδρου.

Ν.Γ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".