Ο Μπουρούσης έκανε ήδη check-in στο Πεκίνο, τρολάροντας τους άλλους!

Από την Τιφλίδα έλειπε ο Γιάννης Μπουρούσης, πανηγύρισε ωστόσο την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο με το δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Παγκόσμιο στην Κίνα; Ό,τι καλύτερο για τον Γιάννη Μπουρούση. Ο οποίος ως μόνιμος κάτοικος της χώρας, πανηγυρίζει για το ταξίδι που δεν θα χρειαστεί να κάνει δεδομένης της πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στα τελικά.

Αντιθέτως θα περιμένει όλους τους άλλους στο... σπίτι του. Να τους καλοδεχθεί, να τους φιλοξενήσει και όλοι μαζί να προσπαθήσουν για μια διάκριση που τόσο λείπει την τελευταία 10ετία από το ελληνικό μπάσκετ.

Βέβαια ο ίδιος μένει στην πόλη Χανγκτζού και όχι σε κάποια από τις οκτώ που θα φιλοξενήσουν του χρόνου (31/8-15/9) τη μεγάλη διοργάνωση. Σιγά, ωστόσο, μην στεκόταν σε λεπτομέρειες ο αρχηγός της "επίσημης αγαπημένης", θέλοντας να "τρολάρει" όλους τους υπόλοιπους.

 

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.