Ο Μπουρούσης έκανε ήδη check-in στο Πεκίνο, τρολάροντας τους άλλους!

Από την Τιφλίδα έλειπε ο Γιάννης Μπουρούσης, πανηγύρισε ωστόσο την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο με το δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Παγκόσμιο στην Κίνα; Ό,τι καλύτερο για τον Γιάννη Μπουρούση. Ο οποίος ως μόνιμος κάτοικος της χώρας, πανηγυρίζει για το ταξίδι που δεν θα χρειαστεί να κάνει δεδομένης της πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στα τελικά.

Αντιθέτως θα περιμένει όλους τους άλλους στο... σπίτι του. Να τους καλοδεχθεί, να τους φιλοξενήσει και όλοι μαζί να προσπαθήσουν για μια διάκριση που τόσο λείπει την τελευταία 10ετία από το ελληνικό μπάσκετ.

Βέβαια ο ίδιος μένει στην πόλη Χανγκτζού και όχι σε κάποια από τις οκτώ που θα φιλοξενήσουν του χρόνου (31/8-15/9) τη μεγάλη διοργάνωση. Σιγά, ωστόσο, μην στεκόταν σε λεπτομέρειες ο αρχηγός της "επίσημης αγαπημένης", θέλοντας να "τρολάρει" όλους τους υπόλοιπους.

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.