Οι μαύροι... Νοέμβρηδες του Φώτη

Για κάποιους η… παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία-κλειδί προκειμένου να την ξεπεράσουν ώστε να νοιώθουν πιο άνετα στον πάγκο της ομάδας τους, για τον Φώτη Κατσικάρη όμως το όριο είναι δύο εβδομάδες αργότερα.

Ο Φώτης Κατσικάρης που δεν άντεξε την πίεση και η διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν άντεξε τις συνεχείς ήττες της ομάδας, χώρισαν τους δρόμους τους το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου και κάπως έτσι καταγράφθηκε η τρίτη απόλυση του Κατσικάρη από σύλλογο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα που διανύουμε.

Ο Νοέμβρης λοιπόν είναι ο «μαύρος» μήνας για τον Κατσικάρη ο οποίος έφυγε από ομάδα για 2 φορά σε ένα χρόνο και για τρίτη στην καριέρα του!

Η πρώτη ήταν το 2008. 3 Νοεμβρίου για την ακρίβεια όταν απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ισπανικής Βαλένθια στην οποία όμως είχε κάνει πολύ καλή δουλειά για μία διετία (2006-7 και 2007-8). Πέρυσι, 11 Νοεμβρίου 2016 άφησε νωρίς τον πάγκο της ρωσικής Λοκομοτίβ Κουμπάν την οποία είχε αναλάβει τρεις μήνες πριν. Και φέτος 9 Νοεμβρίου απολύθηκε από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Τρεις διαφορετικές ομάδες, σε τρεις διαφορετικές χώρες, τρεις απολύσεις μέσα στον Νοέμβριο…