Οι τρεις δρόμοι του... Ελβετού Γκέκα

Ο Φάνης Γκέκας παραμένει... μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, προς το παρόν, όμως το ενδεχόμενο να... σκοτώσει οριστικά τον ποδοσφαιριστή μέσα του δεν είναι ακόμα... 100% σίγουρο. Ποιες οι σκέψεις του για το 2018 που μπορεί να τον βρει σε ρόλο έκπληξη. Και δεν είναι αυτή του μάνατζερ...

Το... έκτο πέρασμα του Φάνη Γκέκα από την Τουρκία δεν έμελλε να είναι και το... τυχερό. Φυσικά ο έμπειρος στράικερ σκόραρε και με με την Σιβασπόρ (δεν έχει βάλει γκολ στην καριέρα του μόνο με την Πόρτσμουθ), όμως τα χνώτα του δεν ταίριαξαν με τον προπονητή, ενώ υπήρξε και ένα θέμα στο οικονομικό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

'Έτσι από το καλοκαίρι παραμένει ανενεργός. Δεν επέστρεψε βέβαια στην Ελλάδα, όπως περίμεναν οι περισσότεροι, αλλά μένει πλέον μόνιμα στην Ελβετία! Αυτό γιατί πέρασε με επιτυχία από την Σιόν (2015-2017) και έχει πλέον... δεσμούς με τη χώρα (αγόρασε σπίτι).

Στα 37 η σκέψη να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια είναι λογικό πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως μία δεν αποκλείεται να συνεχίσει για έξι ακόμα μήνες αν βρεθεί η σωστή πρόταση. Και λέμε σωστή γιατί ενδιαφέρον από ομάδες υπάρχει, όχι όμως αυτό που επιθυμεί ο ίδιος.

Στο τέλος της χρονιάς ο Φάνης Γκέκας θα αποφασίσει οριστικά τι θα κάνει. Είτε θα συνεχίσει, είτε θα "σκοτώσει" τον ποδοσφαιριστή και θα προχωρήσει στο... φουλ τα μαθήματα για το δίπλωμα του προπονητή!

Την ίδια ώρα πάντως ετοιμάζει και την επόμενη μέρα που ίσως το βρει στο ρόλο μάνατζερ. Είτε σε συνεργασία, είτε με δικό του γραφείο.

Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.