Πρόστιμα με δόσεις; «Δεν το επιτρέπει η UEFA»

Τι ζητήθηκε από την ΕΠΟ στο πρόσφατο Δ.Σ. της Football League και η απάντηση του αναπληρωτή πρόεδρου της Ομοσπονδίας Μιχάλη Τζανόπουλου.

Στην Football League είναι σε αναζήτηση πόρων αφού το ταμείο είναι  μείον…

Στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο, το παρών έδωσε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος που είναι παράλληλα και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ένωση Β’ εθνικής.

Αρκετοί πρόεδροι ΠΑΕ λοιπόν, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να γίνει τροποποίηση στον πειθαρχικό κώδικα ώστε να μπορούν να πληρώνουν τα πρόστιμα για την συμπεριφορά των οπαδών τους που θα τους επιβληθούν από την πειθαρχική επιτροπή, σε δόσεις! Δεν διευκρινίστηκε πάντως, ο αριθμός τους, και αν η αποπληρωμή θα γίνεται πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η απάντηση που πήραν πάντως, στην Football League μάλλον δεν τους ικανοποίησε καθώς ο Μ. Τζανόπουλος υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν το επιτρέπει η UEFA, πετώντας από πάνω του στην ευθύνη.

Να σημειωθεί ότι ο πειθαρχικός κώδικας άλλαξε (εκ νέου) στην γενική συνέλευση του Ιουνίου και τα προβλεπόμενα πρόστιμα μειώθηκαν.

Στο περσινό πρωτάθλημα δε, είχε ζητηθεί η αντικατάσταση του αθλητικού δικαστή Ελευθέριου Βόμβα για τον οποίο υπήρχαν διαμαρτυρίες εξαιτίας των αυστηρών μεν, προβλεπόμενων δε, ποινών που επέβαλλε. Η...  τράμπα μάλιστα που είχε κάνει η ΕΠΟ με τον κ. Βόμβα και την επίσης αθλητικό δικαστή κα. Μπόζνου με δύο μέλη της επιτροπής δεοντολογίας είχαν προκαλέσει την οργή του Σταύρου Κοντονή και την αναβολή της πρεμιέρας της Super league.

Α.Π.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!