"Ψήνει" τη μεταγραφή της ζωής του ο Φυτανίδης

Μπορεί να βρίσκεται μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους εδώ και έξι μήνες, όμως ο Σωκράτης Φυτανίδης ετοιμάζει μία μεταγραφή που θα συζητηθεί αρκετά... Τι απομένει για να κλείσει το deal.

Από το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Σωκράτης Φυτανίδης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την ΠΑΕ Ατρόμητος όσον αφορά κάποιες οικονομικές διαφορές. Η πρωτόδικη απόφαση ήταν υπέρ του παίκτη, ενώ εκδικάστηκε και η έφεση, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι η τελική κουβέντα.

Όλο αυτό το διάστημα ο έμπειρος αμυντικός ασχολείται με προσωπικές υποθέσεις, αλλά αναζητεί και προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει, ο Φυτανίδης είναι κοντά στο να συνεχίσει σε ομάδα της Αραβίας!

Μάλιστα η πρόταση είναι τέτοια που θα συζητηθεί και μόλις τελειώσει οριστικά η δικαστική του διαμάχη θα πέσουν οι... τζίφρες. Ο παίκτης μάλιστα ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία στα social media από πόλη της Αραβίας, στέλνοντας ίσως το δικό του μήνυμα.

Ν.Γ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".