Στα... κιτρινόμαυρα ο Χέρμπερτ Χούμπελ

Η στιλιστική επιλογή του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ από τις FIFA / UEFA και συγκεκριμένα τα χρώματα που διάλεξε στη γραβάτα του και θυμίζουν... ΑΕΚ, σχολιάστηκε... ποικιλοτρόπως από τους παρευρισκόμενους (φωτογραφίες).

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Χέρμπερτ Χούμπελ, που ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να μας (ξανα)πει για κανόνες, νόμους, εφαρμογή και... τιμωρία. Μία από τα ίδια δηλαδή και το θέμα είναι μέχρι πότε θα εξαντλήσει την υπομονή της η FIFA με τη χώρα μας.

Προτού καν ανεβεί στο βήμα να μιλήσει, ο κ. Χούμπελ κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Όχι φυσικά για όσα είχε να πει, αλλά για τη στιλιστική του επιλογή να ντυθεί στα... κιτρινόμαυρα!

Βλέπετε, η γραβάτα που επέλεξε ήταν χρυσοκίτρινη και μαύρη. Όταν μάλιστα έρχεται μετά τον... χαμό που έγινε στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, καταλαβαίνετε πως τα "τρολ" άρχισαν τη... δουλειά τους.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Γ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.