Συνεχίζει να... επενδύει στην Μεσσηνία ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά την επένδυση περίπου 3.000.000€ στην Καλαμάτα, προέβη σε μία ακόμα αξιέπαινη κίνηση στην περιοχή της Μεσσηνίας, φανερώνοντας τα σχέδια του για το μέλλον.

Στις αρχές Οκτωβρίου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εγκαινίασε το νέο του εστιατόριο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, μία επένδυση, που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ξεπερνά τα 3.000.000€ μαζί με το κόστος του προσωπικού.

Αυτή δεν είναι η μοναδική επένδυση του Καλαματιανού αμυντικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς στην περιοχή της Μεσσηνίας. Ο 29χρονος άσος έδειξε πάντως την αγάπη του για την πατρίδα του ακόμα μία φορά.

Αγόρασε μεγάλο αριθμό αλεξίσφαιρων γιλέκων και τα παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, όπου τον τίμησε με ειδική πλακέτα για την προσφορά του. Ο "Παπ" είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή και δεν αποκλείεται όταν σταματήσει να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.