Το φάουλ στο θέμα του Giannis

Η ανακοίνωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που πρόλαβε την ΕΟΚ, το κατέβασμα εν συνεχεία του ποστ και οι μικρές λεπτομέρειες που πολλές φορές κάνουν τη διαφορά στις ομάδες.

Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει το δικαίωμα να βάλει πάνω από όλα την υγεία και την καριέρα του λέγοντας ένα πικρό-παρά τη θέλησή του όχι-στην Εθνική ομάδα.

Ωστόσο το επικοινωνιακό ζήτημα της ανακοίνωσής του ο ίδιος και το περιβάλλον του θα μπορούσαν να το χειριστούν καλύτερα.

Ο Γιάννης γνωστοποίησε ο ίδιος την είδηση μέσω του instragram κάτι που προφανώς θα έπρεπε να επτρέψει να κάνει η ΕΟΚ μέσω επίσημης δικής της ανακοίνωσης αφού μ' αυτήν προετοιμαζόταν ο Ελληνας σούπερ σταρ εδώ και περίπου ένα μήνα.

Προφανώς το ότι το ποστ στo instagram "κατέβηκε" λίγο αργότερα έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως η ΕΟΚ. Ψιλά γράμματα θα πείτε... Καμιά φορά όμως αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στις ομάδες.

Εκτός Eurobasket ο Αντετοκούνμπο!  

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".