Ο απαράμιλλος επαγγελματισμός της Ιντερ στο Ηράκλειο

Ολες οι ελληνικές ομάδες που θέλουν να αποκαλούνται επαγγελματικές καλό θα ήταν να βρίσκονταν στην Κρήτη αυτές τις ημέρες για να διαπιστώσουν πως δουλεύει ο οργανισμός της Ιντερ για ένα..φιλικό ματς.

Οι νερατζούρι, ως όφειλαν απέναντι στην ιστορία και τη φήμη τους, έφεραν στο Ηράκλειο μία πολυμελή αποστολή η οποία κυρίως απαρτίζεται από τους εργαζόμενους του επίσημου τηλεοπτικού της καναλιού.

Καμεραμάν, μοντέρ, φωτογράφοι, σκηνοθέτες είναι όλοι στην Κρήτη σε μία προσπάθεια να μεταδώσουν όσο το δυνατόν πιο άρτια το φιλικό της Τετάρτης με την Εθνική ομάδα του 2004 του οποίου η εικόνα θα ταξιδέψει ζωντανά ακόμη και στην Κίνα όπου η Ιντερ είναι απίστευτα δημοφιλής.

Ο δε σεβασμός των παλιών σταρ της Ιντερ προς τα ΜΜΕ και το κοινό είναι κάτι που δύσκολά το συναντάς στην Ελλάδα. Οταν ο τεράστιος Μπέργκομι, γύρω στα 60 πλέον, αισθάνεται την ανάγκη να σηκωθεί όρθιος για να μιλήσει στις κάμερες και να απευθυνθεί στο κοινό, καταλαβαίνετε.

Στη φωτογραφία μέλος του τηλεοπτικού crew της Ιντερ (με το μεγάλο μικρόφωνο) εργάζεται πυρετωδώς μπροστά από τον Οτο Ρεχάγκελ. Αλλά κόλπα...

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!