Σε ομάδα έκπληξη ο Ολιβιέ Μπουμάλ

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Ολιβιέ Μπουμάλ από την Κίνα, όχι όμως την Ασία! Σε ποια ομάδα συνεχίζει ο Καμερουνέζος άσος, όπου θα συναντήσει μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού!

Το καλοκαίρι του 2017 ο Ολιβιέ Μπουμάλ άφησε τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα για να υπογράψει στην Κίνα και την Λιαονίνγκ. Εκεί μέτρησε 11 συμμετοχές με 2 γκολ, μη μπορώντας όμως να βοηθήσει την ομάδα του που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία!

Λίγο αργότερα ο Μπουμάλ αποχώρησε από την Λιαονίνγκ και υπέγραψε στους Γιοκοχάμα Μαρίνος από την Ιαπωνία του Άγγελου Ποστέκογλου. Επειδή δεν ήταν 100% πάντως, έκανε ατομικό πρόγραμμα και σύντομα αναμένεται να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς.

Στην Γιοκοχάμα θα βρει και έναν υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Ούγκο Βιέιρα που έπαιξε για τους "πράσινους" τόσο το 2014 όσο και το 2016, ενώ ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό.

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!