Πακτωλός χρημάτων τον Ιανουάριο στη Μαλίν και όμως... υποβιβασμός!

Μην σου τύχει! Να επενδύσεις εκατομμύρια σε μεταγραφές τον Ιανουάριο και η ομάδα όχι μόνο να μην βελτιώνεται αλλά τελικά να υποβιβάζεται την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Nα δίνεις ένα σκασμό λεφτά για μεταγραφές τον Ιανουάριο και τελικά να υποβιβάζεσαι...Μην σου τύχει!

Και όμως συνέβη στην ιστορική Μαλίν στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Κολοβός. Οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας έκαναν μία πραγματικά γενναία επένδυση σε έμψυχο υλικό μέσα στο χειμώνα δίνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 7εκ ευρώ για μεταγραφές!

Του κάκου όμως. Το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν βελτιώθηκε και τελικά ήλθε ο υποβιβασμός την τελευταία αγωνιστική και μάλιστα στη διαφορά τερμάτων.

Το χειρότερο όλων; Με τον υποβιβασμό αναμένεται να πάει πίσω χρονικά και η επένδυση στο γήπεδο της ομάδας η οποία είχε ήδη προγραμματιστεί.

Ολα στραβά και ανάποδα με λίγα λόγια δηλαδή.

Ν.Γ.

Podcasts

Είναι ο Ζοζέ Σα ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.

Ζαν Πρες

Τι σημαίνει το παρατσούκλι του Ζοτς

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το απόλυτο τοτέμ των Final-4, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φέτος θα μετρήσει 18 συμμετοχές (σε 32 διοργανώσεις) και θυμίζει από που βγήκε και τι σημαίνει το παρατσούκλι 'Ζοτς'.