Πακτωλός χρημάτων τον Ιανουάριο στη Μαλίν και όμως... υποβιβασμός!

Μην σου τύχει! Να επενδύσεις εκατομμύρια σε μεταγραφές τον Ιανουάριο και η ομάδα όχι μόνο να μην βελτιώνεται αλλά τελικά να υποβιβάζεται την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Nα δίνεις ένα σκασμό λεφτά για μεταγραφές τον Ιανουάριο και τελικά να υποβιβάζεσαι...Μην σου τύχει!

Και όμως συνέβη στην ιστορική Μαλίν στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Κολοβός. Οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας έκαναν μία πραγματικά γενναία επένδυση σε έμψυχο υλικό μέσα στο χειμώνα δίνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 7εκ ευρώ για μεταγραφές!

Του κάκου όμως. Το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν βελτιώθηκε και τελικά ήλθε ο υποβιβασμός την τελευταία αγωνιστική και μάλιστα στη διαφορά τερμάτων.

Το χειρότερο όλων; Με τον υποβιβασμό αναμένεται να πάει πίσω χρονικά και η επένδυση στο γήπεδο της ομάδας η οποία είχε ήδη προγραμματιστεί.

Ολα στραβά και ανάποδα με λίγα λόγια δηλαδή.

Ν.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).