Πακτωλός χρημάτων τον Ιανουάριο στη Μαλίν και όμως... υποβιβασμός!

Μην σου τύχει! Να επενδύσεις εκατομμύρια σε μεταγραφές τον Ιανουάριο και η ομάδα όχι μόνο να μην βελτιώνεται αλλά τελικά να υποβιβάζεται την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Nα δίνεις ένα σκασμό λεφτά για μεταγραφές τον Ιανουάριο και τελικά να υποβιβάζεσαι...Μην σου τύχει!

Και όμως συνέβη στην ιστορική Μαλίν στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Κολοβός. Οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας έκαναν μία πραγματικά γενναία επένδυση σε έμψυχο υλικό μέσα στο χειμώνα δίνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 7εκ ευρώ για μεταγραφές!

Του κάκου όμως. Το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν βελτιώθηκε και τελικά ήλθε ο υποβιβασμός την τελευταία αγωνιστική και μάλιστα στη διαφορά τερμάτων.

Το χειρότερο όλων; Με τον υποβιβασμό αναμένεται να πάει πίσω χρονικά και η επένδυση στο γήπεδο της ομάδας η οποία είχε ήδη προγραμματιστεί.

Ολα στραβά και ανάποδα με λίγα λόγια δηλαδή.

Ν.Γ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.