Μόνο αυτοί θα πάνε στο Λαμία - ΠΑΟΚ

Μόνο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας φαίνεται πως θα βρεθούν στο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ, αφού οι γηπεδούχου δεν θέλουν... μπλεξίματα στο γήπεδο τους. Ποιες οι σκέψεις των ανθρώπων του "δικεφάλου".

Οι αρχικές σκέψεις των ανθρώπων της Λαμίας που αφορούν την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και τους θέλουν να προχωρούν στη μη κυκλοφορία εισιτηρίων, φαίνεται πως θα επικυρωθούν κατά την διάρκεια της Πέμπτης.

Πριν από σχεδόν δέκα ημέρες, ο ΠΑΣ Λαμία σταμάτησε την προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά, καθώς βγήκε από το σύστημα της Viva. Αυτή ήταν και μια κίνηση που έδειξε το τρόπο σκέψης των ανθρώπων του συλλόγου, που δεν ήθελαν να δουν φίλους του ΠΑΟΚ να αγοράζουν εισιτήρια ηλεκτρονικά, κάτι που συνέβη σε Αγρίνιο και Γιάννινα.

Ακολούθησε η απαγόρευση (οργανωμένης και μεμονωμένης) μετακίνησης από τον υφυπουργό αθλητικού Γιώργο Βασιλειάδη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει εισιτήρια στα εκδοτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου. Όλα συνηγορούν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και αναμένεται να γίνει και επισήμως γνωστό την Πέμπτη.

Στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο βρίσκονται για μια ακόμα φορά σε κατάσταση επιφυλακής. Στην Μικράς Ασίας αντιλαμβάνονται πως η δίψα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να την τιθασεύσουν.

Αυτό που λένε στις εσωτερικές τους συζητήσεις οι ασπρόμαυροι έχει να κάνει με την προστασία της έδρας της ομάδας. Στη μια άκρη της ζυγαριάς μπαίνει η κατανόηση και η αποδοχή της δίψας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα δίνουν το "παρών" σε κάθε παιχνίδι και στην άλλη άκρη μπαίνει η ανάγκη προστασίας της έδρας, με τα δυο επόμενα παιχνίδια που θα γίνουν στη Τούμπα να είναι αυτά κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η πλάστιγγα γέρνει προς την δεύτερη άκρη της ζυγαριάς.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.