Ο άνδρας... Αγκάνοβιτς απογοήτευσε τον Κούγια: "Πώς μού έκανε κάτι τέτοιο;"

Από την "αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια" στην απόλυτη διάψευση αυτής. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ολόκληρη η ΑΕΛ έπεσε θύμα... πλάνης από τον Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος δεν ενήργησε σύμφωνα με τη βαλκανική καταγωγή του, κοροϊδεύοντας όλο τον οργανισμό των "βυσσινί".

Ένας Κροάτης που φεύγει από τη Λάρισα για τη Σλοβενία και καταλήγει να υπογράψει στην Τουρκία για δύο χρόνια.

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας μικρού μήκους. Ή ανέκδοτο.

Ό,τι κι αν διαλέξετε, μάθετε πως σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, η ΑΕΛ εξαπατήθηκε από τον Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος ζήτησε να φύγει για σοβαρούς προσωπικούς λόγους που αποδείχθηκαν... οικονομικοί, μια και αποδέχθηκε την πρόταση της τουρκικής Αλτάι για συμβόλαιο δύο ετών. 

"Νόμιζα ότι οι Σέρβοι, οι Κροάτες και οι Βόσνιοι είχαν ιδιαίτερα στοιχεία ανδρικής συμπεριφοράς αλλά δυστυχώς κάθε μέρα διαψεύδομαι", δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, αφότου προηγουμένως οι βυσσινί είχαν χαρακτηρίσει τον Αγκάνοβιτς παράδειγμα αντρικής συμπεριφοράς "με την πραγματική έννοια".

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είπε κι άλλα. Ότι "η ποδοσφαιρική ζωή ενός ποδοσφαιριστού σπανίως διαρκεί περισσότερο από τα 35 του χρόνια, αλλά εκείνο που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαρκούν για όλη τη ζωή".

Ή ότι "ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αγκάνοβιτς μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο εις βάρος μου, εις βάρος της ομάδος μας και εις βάρος των οπαδών μας".

Πάει χάλασε ο κόσμος...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.