Αυτός "έφαγε" τη θέση του Κλωναρίδη στην Λανς

Ο Βίκτορ Κλωναρίδης δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Λανς, που πήρε παίκτη στη θέση του, με αποτέλεσμα ο πρώην άσος του Παναθηναϊκό να μείνει εκτός αποστολής. Ψάχνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη ο παίκτης.

Δεν ξέρουμε αν φταίει η αλλαγή χρώματος στο... μαλλί, αλλά η αλήθεια είναι πως με το που άλλαξε το λουκ του ο Κλωναρίδης, έπαψε να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Λανς!

Πλέον, ο Βέλγος επιθετικός πολύ δύσκολα θα πάρει περισσότερα παιχνίδια από τον Καζανόβα, αφού έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση κόντρα στην Αμιάν.

Στη θέση του προτιμήθηκε ο Κέρμιτ Εράσμους που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ρεν και ουσιαστικά ήρθε να... πάρει τη θέση του 25άχρονου άσου.

Ο Κλωναρίδης ήδη έχει αρχίσει και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως προτάθηκε ξανά στον Παναθηναϊκό. Πάντως έχει... δύσκολο ξένο εκπρόσωπο, οπότε ίσως πάμε σε νέο σίριαλ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".