Από ΑΕΛ... Λεβαδειακό ο Κουλιμπαλί

Ο Γκάρι Κουλιμπαλί είχε δεχτεί πρόταση από την ΑΕΛ, την οποία απέρριψε διότι θα έκλεινε στην Ομόνοια με 250.000 ευρώ. Τη Δευτέρα (4/9) ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε ότι υπέγραψε προσύμφωνο 2 ετών με τον Γάλλο μεσοαμυντικό.

Το όνομα του Γκάρι Κουλιμπαλί απασχόλησε κι άλλη ελληνική ομάδα. Όχι μόνο τον Λεβαδειακό, ο οποίος τη Δευτέρα (4/9) ανακοίνωσε ότι υπεγράφη προσύμφωνο 2 ετών με τον Γάλλο.

Ήταν η ΑΕΛ η ομάδα που ασχολήθηκε με την περίπτωση του 30χρονου αμυντικού μέσου (μπορεί να παίξει και ως στόπερ).

Οι "βυσσινί", σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσαν πρόταση στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μονακό, ο οποίος όμως την απέρριψε με την αιτιολογία ότι τα χρήματα δεν ήταν πολλά.

Μάλιστα επικαλέστηκε πρόταση της Ομόνοιας ύψους 250.000 ευρώ. Καμία Ομόνοια, ούτε ΑΕΛ, αφού οι Βοιωτοί τον έκλεισαν για 2 χρόνια!

Δ. Σ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.