Μεγαλώνει, μεγαλώνει γερούς Μίτσελ...

Αν ο Μίτσελ απολυθεί από τη Μάλαγα, μην νομίσετε πως θα ξεμείνει από... εισόδημα. Έχει κάνει το κουμάντο του o πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, έχοντας συνάψει συνεργασίες με εταιρίες...

Για την προπονητική επάρκειά του υπάρχουν πολλές ενστάσεις. Ως ποδοσφαιρική φιγούρα όμως ο Μίτσελ "πουλάει" σταθερά. Αφενός κουβαλά μια τεράστια καριέρα πίσω του αφετέρου είναι μια προσωπικότητα με γκελ στο κοινό, ένας χαρακτήρας που αγαπούν τα μέσα, πλέον τα social media.

Αυτές ακριβώς τις συγκυρίες εκμεταλλεύεται ο Ισπανός για να... βγάζει εξτραδάκια και να προσθέτει στο μηνιαίο εισόδημά του κάποια (δεν είμαστε Εφορία για να ξέρουμε πόσα) χρήματα.

Ειδάλλως δεν είχε λόγο να διαφημίζει το προϊόν εταιρίας γαλακτομικών μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter. Ένα προϊόν που βασίζει τη δράση του στην πλούσια περιεκτικότητα που έχει σε Ω3 λιπαρά, παράλληλα με βρώμη, ελαϊκό οξύ από ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε και φολικό οξύ, με στόχο τη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς και τη ρύθμιση της χοληστερόλης.

Μ' αυτό το γάλα αρχίζει η (κάθε) ημέρα του Μίτσελ. Εσένα σ' έπεισε;

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.