Από "ξοφλημένος" στον ΠΑΟΚ, στην πανάκριβη Μίλαν!

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπερέτα, ο οποίος είχε καταφέρει να απολυθεί μέσα σε μόλις 23 ημέρες από τον Δικέφαλο του Βορρά, αναλαμβάνει όπως όλα δείχνουν τη θέση του διευθυντή ακαδημιών της Μίλαν.

Το 2010 ανέλαβε το τιμόνι του ΠΑΟΚ και κατάφερε να απολυθεί μόλις σε 23 ημέρες. Ο λόγος για τον Μάριο Μπερέτα, ο οποίος απομακρύνθηκε λίγο μετά την προετοιμασία της ομάδας, με την πρόφαση ότι είχε "χάσει" τα αποδυτήρια.

Δεν πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα ούτε σε ένα επίσημο ματς και έφυγε κακήν κακώς από τη Θεσσαλονίκη.

Παρόλα αυτά, συνέχισε την προπονητική του καριέρα σε Μπρέσια, Τσεζένα, Σιένα, Λατίνα και τις ακαδημίες της Κάλιαρι, ενώ τώρα είναι έτοιμος να ενταχθεί στην Μίλαν!

Κι όμως, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ο άλλοτε... ξοφλημένος κόουτς του ΠΑΟΚ, είναι μια "ανάσα" από το να αναλάβει τη θέση του διευθυντή των Ακαδημιών στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...