Άγριο κράξιμο στον Μπέντο όταν πήγε να βγάλει τον Μάριν

Η ένταση στον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που φάνηκε μάλιστα, όταν ο Μάριν κλήθηκε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο και όλο το γήπεδο άρχισε να αποδοκιμάζει!

Συγκεκριμένα, ο 4ος διαιτητής ύψωσε την πινακίδα με τον αριθμό του Μάριν, με τον Γερμανό άσο (σημειωτέον ήταν ο κορυφαίος για τους πρωταθλητές) να απορεί και ο ίδιος με την απόφαση του προπονητή του. Τότε ο κόσμος άρχισε να σφυρίζει, με τον Μπέντο να σπεύδει να ακυρώσει την αλλαγή. Τελικά λίγο αργότερα ο Ελιουνούσι πέρασε στη θέση του Φορτούνη.

Από το περιστατικό προέκυψαν δύο... μεταφράσεις. Η μία ήθελε τον Μπέντο να έχει δώσει εντολή να βγει ο Μάριν, αλλάζοντας μετά τις αποδοκιμασίες την απόφασή του και η άλλη ήθελε τον Πορτογάλο να έχει δώσει εντολή από την αρχή να αποχωρήσει ο Φορτούνης.

Αν ισχύει το δεύτερο... σενάριο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ακόμη κι όταν σηκώθηκε η πινακίδα με τον αριθμό του Μάριν, ο Μπέντο άργησε να αντιδράσει και να εμποδίσει την αλλαγή.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!