Γεννήθηκε το... Πριντεζάκι

Πριν από το χάραμα ήρθε στον κόσμο η κόρη του Γιώργου Πρίντεζη και της συντρόφου Στέλλας. Την οποία μην ξεχνάμε ο διεθνής φόργουορντ έχει ζητήσει σε γάμο.

Ο Γιώργος (Πρίντεζης) και η Στέλλα βίωσαν την πιο ξεχωριστή, την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής διαδρομής τους ως ζευγάρι.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, η σύντροφος του διεθνούς φόργουορντ του Ολυμπιακού έφερε στον κόσμο το πρώτο μέλος της οικογένειας που θα δημιουργήσουν λίαν συντόμως. Γιατί ο Γιώργος έχει δεσμευτεί πως σύντομα εκτός από πατέρας θα γίνει και γαμπρός. Σύζυγος με παπά και με κουμπάρο. Μετά, άλλωστε, από το "ναι" της Στέλλας στην πρόταση γάμου που της έκανε στη Σύρο, δεν μπορεί να κάνει πίσω...

Τώρα θα έχει να προσέχει τις δυο γυναίκες της ζωής του... Η δεύτερη μάλιστα λιοντάρι!

Όπως μάθαμε, ο "Πριντ" είχε επιστρέψει από την Τρίτη στην Αθήνα μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής στο Καρπενήσι και ήταν στο πλευρό της Στέλλας όλη μέρα. Πήρε, δε, λίγες μέρες άδεια προκειμένου να χορτάσει το ευτυχές γεγονός.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".