Γιατί ο Μεριά ήταν το "θύμα" της υπόθεσης...

Στην Τυνησία ασχολούνται έντονα με το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος στόπερ που οδεύει προς Κατάρ, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ήταν το... θύμα στην υπόθεση, καθώς άκουσε ψεύτικες υποσχέσεις από μάνατζερς.

Ο Γιασίν Μεριά ήρθε στην Ελλάδα, αλλά δεν υπέγραψε ποτέ στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή παρότι συμφωνημένη μεταξύ Ολυμπιακού – Σφαξιέν – Μεριά δεν προχώρησε καθόσον σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους" η ομάδα του ποδοσφαιριστή παρουσίασε... παράλογες απαιτήσεις.

Στην Τυνησία, λοιπόν, τα μίντια ασχολούνται με το ζήτημα, αναφέροντας αρχικά ότι η συμφωνία δεν προχώρησε λόγω της διαφοράς που προέκυψε στο ποσοστό μεταπώλησης, ωστόσο οι Τυνήσιοι γράφουν κι άλλα, που δεν αφορούν τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, διαβάσαμε ότι ο Μεριά έπεσε... θύμα agents οι οποίοι ενεπλάκησαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στη μεταγραφή (που δεν έγινε) στον Ολυμπιακό. Με τη λέξη "πόλεμος" οι ρεπόρτερ τονίζουν ότι ο στόπερ άκουσε πολλές υποσχέσεις από τους μάνατζερ, αλλά πήρε ένα μηδενικό.

Μάλιστα, σ' ένα από τα δημοσιεύματα γράφεται ότι ο Γιασίν Μεριά πρέπει να προσέχει με ποιους συνεργάζεται για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.