Η... επιστροφή του Καπίνο

Ο Στέφανος Καπίνο επέστρεψε στις προπονήσεις μαζί με το βασικό γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, όπως είχε προαναγγείλει το Contra.gr. Υπόμνημα με... βίντεο για την αποβολή του Ένγκελς.

Κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους διαθέσιμους βασικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονείται από εδώ και πέρα ο Στέφανος Καπίνο, κάτι που άλλωστε αναμέναμε.

Το Contra.gr σας είχε ενημερώσει πως ο παίκτης ήταν να συναντηθεί με τον Τάκη Λεμονή και όλα έδειχναν πως το όλο θέμα που δημιουργήθηκε ήταν απλά παροδικό.

Τώρα αν θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια στο ματς με τον Ατρόμητο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και θα το μάθουμε τα επόμενα 24ωρα.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει υπόμνημα έτσι ώστε να εξεταστεί το οπτικό υλικό του αγώνα με την ΑΕΚ, έτσι ώστε να φανεί ο Ένγκελς δεν χτύπησε τον Τσόσιτς και να "σβηστεί" η τιμωρία λόγω της αποβολής.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!