Η ερώτηση του Καραπαπά στον Τσίπρα

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, έθεσε ερώτημα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσον αφορά την... παράγκα και τον... Θωμά.

Νέα αναφορά από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο δεύτερο τακτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο το βράδυ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για "...μάχη κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο", τονίζοντας παράλληλα πως: "η παράγκα πνέει τα λοίσθια μετά από τον ανυποχώρητο αγώνα μας".

Λίγες ώρες αργότερα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, έθεσε τα δικά του ερωτήματα για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί και ένα πρόσωπο που επανήλθε στο προσκήνιο.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.