Η ερώτηση του Καραπαπά στον Τσίπρα

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, έθεσε ερώτημα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσον αφορά την... παράγκα και τον... Θωμά.

Νέα αναφορά από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο δεύτερο τακτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο το βράδυ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για "...μάχη κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο", τονίζοντας παράλληλα πως: "η παράγκα πνέει τα λοίσθια μετά από τον ανυποχώρητο αγώνα μας".

Λίγες ώρες αργότερα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, έθεσε τα δικά του ερωτήματα για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί και ένα πρόσωπο που επανήλθε στο προσκήνιο.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.